Country Trail Band in Tholen

Datum: vrijdag, 26 oktober 2018

Tijd: Aanvang is om 19.30 uur

Locatie: de Oesterschelp aan de Simon Lindhoutstraat 1a in Tholen

Dankbaar is een mooi thema voor deze band die nu 33 jaar Nederland rondreist om mensen met country music te vertellen over Gods liefde. “We zijn dankbaar voor de vele zegeningen die de Heer ons in al die jaren heeft gegeven”, zeggen de bandleden. “We zijn dankbaar dat we mochten ervaren dat Hij steeds bij ons was over toppen en door dalen. En we zijn dankbaar dat we vele mensen mochten bemoedigen met onze liedjes.”

Laagdrempelig
De concerten kenmerken zich door hun laagdrempelige aanpak. De sfeer is heel gemoedelijk en er is volop gelegenheid tot interactie tussen publiek en band. Daarnaast is de toegang gratis. Er is wel een collecte. Kortom, een perfecte gelegenheid om familie en vrienden uit te nodigen die anders misschien niet snel naar een gospelconcert zouden gaan.

Nieuw werk en klassiekers
De laatste jaren wisselt de Country Trail Band bij het maken van CD’s Engelstalige en Nederlandstalige albums af. Deze zomer verscheen de Nederlandstalige CD Dankbaar met 19 nieuwe, eigen liedjes, uit het leven gegrepen. In Alphen en Veenendaal zal de groep een flink aantal van die nieuwe nummers brengen. Ze worden afgewisseld met Engelstalige countrygospels. Die vormen de muzikale wortels van de Country Trail Band en die wortels verloochent de band niet. Speciaal voor de concerten van dit jaar put de band uit het rijke repertoire van de afgelopen 33 jaar. Muziekliefhebbers die de band al lang volgen zullen dus naast nieuwe werk ook aardig wat klassiekers voorbij horen komen.

Vrijdag 26 oktober in de Oesterschelp aan de Simon Lindhoutstraat 1a in Tholen.
Aanvang is om 19.30 uur. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor het bestrijden van de onkosten.

Reserveer uw plaats via www.events4christ.nl of haal de kaarten af bij Babymode Hage Textiel in Tholen