Home Concert Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria

  Concert Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria

  372
  0
  Datum: zaterdag, 25 september 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Bartholomeuskerk in Zevenbergen
  Agenda

  Terug na 2 jaar!

  Na 2 jaar geen concerten te hebben gegeven voor publiek is het Christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria binnenkort weer te beluisteren. Op 25 september 2021 treden zij op in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen. Aanvankelijk zou dit concert gaan plaatsvinden in De Stad Klundert. Maar door de nieuwe regelgeving rondom de coronapas, is besloten uit te wijken naar een andere locatie. Hierdoor hoeft de organisatie niet te vragen naar een geldige QR-code. Wel gaat de organisatie er vanuit dat mensen thuisblijven indien men de bekende symptomen waarneemt bij zichzelf.

  Door de Corona pandemie was het 2 jaar lang niet mogelijk om op te treden voor het koor. Het koor trad met grote regelmaat op in de regio Zeeland en kon daar dan ook altijd rekenen op goed gevulde kerken en zalen. Het koor bestaat uit 25 zangers welke onder leiding staan van dirigent Jaap Kramer. Door de kleine omvang zijn ze qua muzikale mogelijkheden erg flexibel. Het koor is zowel in binnen als in buitenland zeer geliefd en heeft al vele internationale concertreizen gedaan. De kwaliteit van de zang is van hoog niveau, en men is daarom ook in 2016 onderscheiden met een Zilveren Duif Award.

  Op zaterdag 25 september zal dit koor eindelijk weer een optreden geven in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen om 20:00. Voorafgaand aan dit concert vind er ook een muzikaal concert plaats uitgevoerd door Jaap Kramer en Hendrik van Veen. Beide heren zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en hebben gedurende de corona periode meerdere online concerten gegeven. Hoog tijd dus om deze 2 heren live een keer te gaan beluisteren. Vooraf reserveren is wel nodig, dit kan door een ticket te kopen via de webshop: https://www.ticketscorner.nl/event/de-stad-klundert/ De opbrengst van de avond is bestemd voor het Prinses Maxima Centrum Foundation. Met deze opbrengst worden Sinterklaas cadeautjes gekocht voor de kinderen die tijdens de Sinterklaasdagen in het Prinses Maxima Centrum verblijven.