Color Reeds uit Tholen sluit serie zomerconcerten 2018 af

Datum: zaterdag, 13 oktober 2018

Tijd: van 14:30 - 15:15 uur

Locatie: Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen

De prachtige zomer weet van geen wijken: ook deze week is het nog heerlijk (na-)zomerweer. Toch komt er een einde aan de serie van twintig zomerconcerten 2018 die vanaf half mei wekelijks op zaterdagmiddag in Tholen te bezoeken waren. Een keur van musici uit de (wijde) regio traden de afgelopen maanden op met een heel gevarieerd repertoire. Als laatste van de serie zal nu klarinetensemble ‘Color Reeds’ uit Tholen voor u optreden tijdens het slotconcert in de Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen.

‘Color Reeds’ bestaat uit talentvolle klarinettisten van koninklijke harmonie Concordia uit Tholen. Onder leiding van Andrea van de Velde bespelen zij meerdere soorten klarinetten. In sfeervolle meerstemmige arrangementen komen zowel klassieke als meer moderne stukken langs. En niet toevallig en geheel passend als afsluiting van de serie zomerconcerten 2018, spelen zij het bekende ‘Summertime’.

Al vele keren konden we genieten van de unieke sfeer en akoestiek van de Koorkerk van de Grote Kerk in Tholen. Ook dit laatste zomerconcert van 2018 belooft weer een mooi evenement te worden. Het optreden van Color Reeds is van 14:30 uur tot 15:15 uur en de toegang is gratis.

Vanaf 14:00 uur is de Koorkerk open. U bent allen van harte welkom.