Home Clinic Rolstoelbasketbal

  Clinic Rolstoelbasketbal

  385
  0
  Datum: vrijdag, 24 mei 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: gymzaal Westerpoort, Abraham Beeckmanlaan 6 in Tholen

  Stichting Basketball Experience Nederland (BEN), Basketball vereniging The Clams en de buurtsportcoaches van de gemeente Tholen organiseren vrijdag 24 mei een rolstoelbasketbal clinic van 18:30 tot 20:00 uur in de gymzaal Westerpoort, Abraham Beeckmanlaan 6 in Tholen.

  De clinic wordt begeleid door Sylvana van Hees wonende in Oud-Vossemeer, die uitkomt voor het Nederlandse vrouwen rolstoelbasketbal team.

  Meer informatie en aanmelden
  Deelname is gratis en sportrolstoelen zijn aanwezig. Voor vragen en/ of aanmelden stuur een mail naar roos@basketballexperience.nl of tel. 06- 21368854.

  EK Rolstoelbasketbal
  Eind juni 2019 vindt het EK Rolstoelbasketbal voor vrouwen plaats in Rotterdam en wordt georganiseerd door stichting Basketball Experience Nederland (BEN). Dat betekent dat de net nieuwe wereldkampioen, hun Europese titel van 2017 in eigen land mogen gaan verdedigen.

  Het is uniek dat het EK in eigen land plaatsvind. Dit was de reden waarom Sylvana van Hees een clinic wilde organiseren waar het allemaal begon in de gemeente Tholen. Ze hoopt hiermee mensen te enthousiasmeren en te inspireren voor rolstoelbasketbal. De clinic is toegankelijk voor iedereen, waarbij mensen met een fysieke beperking zeer welkom zijn.