Buurten bij de Boer

Datum: maandag, 21 mei 2018

Tijd: van 10.30 uur tot 13.30 uur uiterste aankomsttijd is 16.30 uur

Locatie: Helena Hoeve, Lageweg 6 te Sint Philipsland

ZLTO Tholen organiseert op 21 mei, 2e Pinksterdag, voor de derde maal Buurten bij de Boer, deze keer loopt de route over het eiland Sint Philipsland. Deelnemers worden met een fietstocht langs een vijftal agrarische of agrarisch gerelateerde bedrijven gevoerd. Deze bedrijven zetten hun poorten open voor bezoekers en de enthousiaste ondernemers willen graag meer vertellen over een onderdeel van hun bedrijf, ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Er wordt voor wat te eten en drinken gezorgd en aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht met o.a. een springkussen, traptrekkers, kleurplaten en nog veel meer.
Kortom een leuke dag voor het hele gezin. Dus houd deze datum vrij in uw agenda voor een leuke, gezellige en leerzame dag!

De deelname is gratis.

De start van de fietstocht is van 10.30 uur tot 13.30 uur uiterste aankomsttijd is 16.30 uur
U heeft een deelnemerskaart nodig om mee te doen.

Deze is samen met de routekaart verkrijgbaar op 1 van de 2 startlocaties. Deze zijn op de parallelweg van de Krabbenkreekweg, ter hoogte van het waterdoorlaatmiddel bij het Rammegors (hier is ruime parkeergelegenheid mocht u met de auto komen) en bij charolaisfokkerij en akkerbouwbedrijf Helena Hoeve, Lageweg 6 te Sint Philipsland. Voor spreiding op de route worden inwoners van Anna Jacobapolder en Sint Philipsland verzocht zo veel mogelijk op deze laatste startlocatie te beginnen. Kijk ook eens op de website: https://www.zlto.nl/tholen, of op de Facebookpagina van BUURTEN BIJ DE BOER.