Home Buurten bij de boer

  Buurten bij de boer

  406
  0
  Datum: maandag, 10 juni 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00

  ZLTO Tholen organiseert op 10 juni voor de vierde maal Buurten bij de Boer.

  Deelnemers worden met een fietstocht van ongeveer 20 kilometer langs een aantal agrarische bedrijven gevoerd. Er is veel diversiteit, zo kunt u een melkvee bedrijf bezoeken, een paardenpension, een akkerbouwbedrijf en een bloemzaad drogerij. De bedrijven zetten hun poorten op deze dag open voor bezoekers. Er wordt voor wat te eten en drinken gezorgd.
  Kortom een leuke dag voor het hele gezin. Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht met o.a. een springkussen, traptrekkers, kleurplaten en nog veel meer.
  De deelname is gratis, maar een vrije gift bij een van de startlocaties is welkom.

  De start van de fietstocht is van 10.30 uur tot 13.30 uur en de uiterste aankomsttijd is 16.30 uur

  Deelnemerskaart
  U heeft een deelnemerskaart nodig om mee te doen.
  Deze is samen met de routekaart verkrijgbaar op 1 van de 2 startlocaties. Deze zijn bij fam. de Wilde, Meliasweg 7, St Maartensdijk en bij fam. Houdijk, Zuidmoerseweg 4, Stavenisse. Er is parkeergelegenheid in de berm en eventueel in een weiland. Dit wordt ter plaatse aangegeven. Kijk ook eens op onze site: https://www.zlto.nl/tholen, of op facebook BUURTEN BIJ DE BOER.

  Bij de bedrijven komt u van alles te weten over het bedrijf en kunt u alle vragen stellen die u heeft. Op deze manier komt u meer te weten over wat er in de agrarische sector speelt. Verder kunt u genieten van de natuur en alles wat het buitengebied te bieden heeft. Dus houd deze datum vrij in uw agenda voor een leuke, gezellige en leerzame dag.