Home Buitenconcert op havenplein

  Buitenconcert op havenplein

  383
  0
  Datum: zaterdag, 17 juli 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Havenplein Sint-Annaland
  Agenda

  JARIG ACCELERANDO LAAT WEER VAN ZICH HOREN
  Het is al even geleden, maar nu het weer kan, laat Accelerando graag weer van zich horen. De jubilerende muziekvereniging uit Sint-Annaland geeft daarom een buitenconcert op zaterdagavond 17 juli. Dit vindt plaats op het Havenplein, naast de Annahof. Alle onderdelen van de vereniging doen mee aan het concert.

  Jubileum
  De Setallandse muzikanten hebben wat te vieren. Dit jaar bestaat Accelerando 140 jaar. ,,Natuurlijk staan we als vereniging graag stil bij dit jubileum. We zijn daarom blij met de versoepelingen. Dat maakt weer het een en ander mogelijk!’’, zegt Goedegebuure. De muziekvereniging geeft het buitenconcert met zowel de samenspeelgroep, de slagwerkgroep, als het fanfareorkest. Ook de Orkestklas van de Casembrootschool doet mee. ,,Muziek op het dorp, dat is echt veel te lang geleden. Ik kijk er daarom naar uit dat we, samen met de Orkestklas, die avond zo uitgebreid mogelijk van onszelf kunnen laten horen!”

  Eventueel Wellevaete
  Hoewel Accelerando mikt op een buitenconcert, houdt men nog een slag rond de arm qua locatie. ,,Zoals dat altijd geldt met buitenoptredens, zijn we ook nu afhankelijk van het weer.’’, legt de voorzitter uit. ,,Ook is ons nog niet voldoende duidelijk hoe het zit met handhaving van de anderhalve meter onder het publiek. Dat moet de komende weken blijken. De Wellevaete biedt een alternatief. Niet alleen als slechtweerlocatie, maar ook omdat het daar mogelijk is om mensen te placeren, waardoor je de onderlinge afstand borgt.’’