BSC toernooi 2018

Startdatum: zaterdag, 2 juni 2018

Einddatum: zaterdag, 25 augustus 2018

Tijd: Diverse Tijden

BSC toernooi 2018 ( 18 t/m 25 augustus)

De poule indelingen van het BSC toernooi 2018 ziet er als volgt uit:

Zoals het er u naar uit ziet is er 1 eerste klasser bij de deelnemers; we gaan er van uit dat één van deze deelnemers kampioen wordt en naar de eerste klasse promoveert. De beste papieren zijn op dit moment ( 15 april) voor De Meeuwen; Oostkapelle en Arnemuiden zijn nog niet uitgeschakeld en doen zeker mee voor een nacompetitie ticket.
Ook is er grote kans dat de kampioen van de 3e klasse er ook tussen zit; Yerseke heeft de grootste kans om dit voor elkaar te krijgen; RCS is de belangrijkste concurrent.
Met DwO 15 en Patrijzen hebben we twee 4e klassers die wellicht nog kans hebben om de 3e klasse te bereiken via de nacompetitie.
Al met al zijn we zeer tevreden over dit deelnemersveld.

Om aan de wensen van de meeste deelnemers te goed te komen hebben we het toernooi schema aangepast. In plaats van een knock out systeem met wedstrijden van drie kwartier spelen we nu in steeds een halve competitie met wedstrijden van 30 of 35 minuten. We verwachten hierdoor een “eerlijker” en vooral ook spannender toernooi verloop.

De resultaten van de voorrondes zijn bepalend voor de indelingen van de finale poules.
Om de 1e t/m 4e plaats ( = poule 1) spelen de poule winaars + de beste nr. 2
Om de 5e t/m 8e plaats ( = poule 2) spelen de twee overgebleven nrs 2 en de 2 beste nrs 3
Om de 9e t/m 12e plaats ( = poule 3) spelen de overige nr 3 en de nrs 4

Zaterdag 25/8

Een halve competitie ( iedereen speelt dus tegen iedereen) met wedstrijden van 30 (of) 35 minuten.

Een Superpoule met vier teams die twee speeldagen naar Nieuwdorp willen/kunnen komen is nog ver weg.
Via de trainers hebben we contact met Hoek, VCV en Goes. De reacties voor minimaal één en wellicht twee wedstrijden zijn positief. Het probleem is wel dat ze niet alle drie op het zelfde moment beschikbaar zijn.
Goes heeft zich geplaatst voor de KNVB beker en heeft waarschijnlijk op 18/8 of 21/8 beker verplichtingen. Hoek, VCV en Goes hebben ook al oefenwedstrijden vast gelegd.

Een aantal beloften teams hebben positief gereageerd op onze uitnodiging; de KNVB heeft echter nog niet besloten hoe de Beloften competitie er uit zal gaan zien en wanneer ze beginnen. We zullen eerst moeten weten hoe dit er uit ziet.
Al met al… De “super” wedstrijden zijn nog moeilijk te plannen.

Om de kans op succes te vergroten heeft de BSC commissie dan ook de opties tot spelen verruimd door extra data te plannen.
Mogelijke ( max. 3 ) speeldagen zijn:
zaterdag 11 augustus
Maandag tot vrijdag 13-17 augustus
Zaterdag 18 augustus.
Woensdag 22 augustus

BSC G toernooi 2018 zaterdag 2 juni 2018

Met gepaste trots kunnen we u melden dat deze 9e editie alle voorafgaande toernooien zal verslaan. Nog nooit waren er 16 deelnemende teams en nog nooit was er een echte jeugd poule. Dit gevoegd met het feit dat de Zeeuwse Muzikanten weer aanwezig zijn is een garantie voor een spectaculair en attractief evenement.

De deelnemers komen vooral uit Zeeland en België. De omgeving Brugge is met 6 teams goed vertegenwoordigd. MOC 17 GJ zorgt voor de Brabantse inbreng; De Jonge Spartaan komt uit Middelharnis.

Een groep van 4 CIOS studenten uit Goes heeft de penalty bokaal wedstrijd geadopteerd en medewerkers van Rabo Bank Oosterschelde zullen aanwezig zijn om hand en span diensten op het vrijwilligersvlak te verrichten.

VRIJWILLIGERS:

Dit toernooi is een product van heel veel vrijwilligers. Zonder deze vrijwilligers zou het organiseren ervan niet mogelijk zijn.
Naast mensen die het toernooi runnen ( scheidsrechters, wedstrijdleiding e.d.) zijn er talrijke mensen in touw om b.v. lunchpakketten te maken en er voor te zorgen dat iedereen zijn natje en droogje krijgt.
Daarnaast zijn er tig mensen bezig als begeleider van de Zeeuwse Muzikanten en de voetbal teams zelf. Deze doelgroep heeft veel ondersteuning nodig.

De Poule indelingen zijn als volgt.

Meer informatie is te vinden op:
www.svnieuwdorp.nl