Home Braderie Sint Philipsland

  Braderie Sint Philipsland

  391
  0
  Datum: zaterdag, 15 juni 2019
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Sint Philipsland

  Zaterdag 15 juni start het braderieseizoen op Tholen met de braderie Sint Philipsland.
  Met zo’n honderd standplaatsen met een zeer gevarieerd aanbod moet er voor ieder wat wils zijn. Het parcours wordt Voorstraat, Kerkring en de Schoolstraat tot aan de Wilhelminastraat

  De jeugdbrandweer organiseert dit jaar in de Achterstraat nabij de kazerne een
  Spuitspel voor de jongere jeugd. Er zal water aan te pas komen !!

  Als nieuweling op de Braderie is Esmee Reijngoudt. Zij heeft “De Kleine Winst “ van Kees Neele overgenomen en de winkel voortgezet onder naam “De Sjap”.
  Ook de vertrouwde gezichten zoals onder andere de oliebollen van de Visclub, de gerookte paling v.d.Sterren en de Jeugdbrandweer zullen ook dit jaar niet ontbreken.

  De kinderbraderie krijgt als vanouds een plaatsje aan de Kerkring aan de zijde van het muurtje. De kleintjes tot 12 jaar kunnen dan overtollig speelgoed en boekjes aan de man brengen. Het is wel de bedoeling, dat er na afloop geen restanten achterblijven.

  De opbouw van de Braderie zal zaterdag ongeveer om 6.00 uur ’s morgens beginnen. De organisatie verzoekt de bewoners vriendelijk het parcours vanaf vrijdagavond autovrij te maken. Inclusief de parkeerplaatsen bij de Brandweerkazerne.

  De braderie begint dit jaar om 9.00 uur en stopt om 18.00 uur. De kinderbraderie start eveneens om 9.00 uur maar stopt om 13.00 uur.
  Het Havenplateau is weer beschikbaar als parkeergelegenheid, maar het parkeerterrein bij de voetbal is zeker een goed alternatief.