Home Benefietdiner: Luizter uit liefde

  Benefietdiner: Luizter uit liefde

  463
  0
  Datum: zondag, 8 maart 2020
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Brasserie De Deu-Braek in Sint Annaland

  Wil jij iemand op een speciale manier in het zonnetje zetten en tegelijkertijd het goede doel steunen? Dat kan! Op zondag 8 maart verzorgt Luizter een speciaal benefietdiner bij Brasserie De Deu-Braek in Sint Annaland. Voor € 39,95 p/p krijgen de gasten een heerlijk 4-gangen diner inclusief welkomstdrankje. Ook is er een loterij met mooie prijzen. Luizter biedt de unieke mogelijkheid om een persoonlijk (hoofd)stukje Luizterverhaal ‘te kopen’ waarvan de opbrengst naar de Stichting Vrienden van Siem gaat. Gasten zijn welkom vanaf 15.30u en om zeker te zijn van een plaats is reserveren gewenst via https://luizter.nl/contact/

  Ambassadeur Vrienden van Siem
  Jolanda Bazen, van Luizter, is sinds kort ambassadeur voor de Stichting Vrienden van Siem. Een Stichting die zich inzet om het leven van mensen met de ziekte kanker het leven dragelijker te maken. Om de Stichting te ondersteunen organiseert Luizter een mooie avond waarvoor Jolanda een speciaal Luizterverhaal schrijft voor de mensen die jullie hiermee willen verrassen. Een op maat geschreven verhaal van en voor de mensen die deze avond aanwezig zijn.
  Tijdens deze bijzondere avond kan je iemand vertellen wat jij voor hem/haar betekent. Of als je iemand wilt bedanken, je excuses wilt aanbieden of ……Zeg het met een Luizterverhaal!
  Alle opbrengsten zijn voor de Stichting Vrienden van Siem, die dit jaar voor drie goede doelen geld inzamelt: Familiehuis Daniel den Hoed, Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom & Bravis Ziekenhuis Roosendaal.

  Luizter
  Ruim 11 jaar geleden richtten Jolanda Bazen & Jörgen Versteeg het duo Luizter op. Oorspronkelijk verzorgden zij puur live achtergrondmuziek. Al snel merkte het duo dat ze blij worden wanneer gasten zichtbaar geraakt zijn. Dat legde de basis voor het inmiddels bekende concept Luizterverhaal waarmee mensen geholpen worden met het uitspreken van ware gevoelens. Hoe vaak zeg je dankjewel tegen een vriend(in) of familielid? Het gevoel is er wel maar wordt zelden duidelijk gedeeld. Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft of een afscheid, een Luizterverhaal mist zijn uitwerking nooit. Meer informatie vind je op: https://luizterverhaal.nlhttps://luizterverhaal.nlhttps://luizterverhaal.nl