Home Wandelen van 13 t/m 16 september met de Thoolse Avond4daagse

  Wandelen van 13 t/m 16 september met de Thoolse Avond4daagse

  809
  0
  Startdatum: maandag, 13 september 2021
  Einddatum: donderdag, 16 september 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: Start op de Zoekweg
  Agenda


  Avond4daagse vanaf 2021 onder de vlag van Stichting Tholen Sterk.

  Plezier, vertier, nautisch, educatie en lichtjes voor jong en oud waren eerder steekwoorden voor Stichting Tholen, daar komt nu sportiviteit en beweging bij onder het motto: Tholen sport samen Sterk.
  Voor de eerste keer wordt de Avond4Daagse in Tholen georganiseerd door Tholen Sterk, hoewel het de 26e avond4daagse is. Voorheen was dit evenement in handen van de wandelsportclub uit Oud Vossemeer. Echter die stopte met de organisatie in 2019, waardoor deze werd opgepakt in eigen beheer door Thea Niemantsverdriet en Rianne Bolier. Toevalligerwijs ook 2 bestuursleden van Tholen Sterk. Waardoor 1+1 makkelijke uitkomst geeft.

  Inschrijven
  Inschrijven kan voor verschillende afstanden en bij de eigen sportvereniging of via het formulier op www.tholensterk..nl/avond4daagse, behalve basisschoolleerlingen. Zij kunnen zich inschrijven in de eerste schoolweek op hun school en niet via de website. De wandelaars kunnen zich inschrijven voor 3 routes, met de afstand 3, 5 of 10 kilometer. De kosten om mee te kunnen wandelen bedragen € 3,50 p.p. en een groep van minimaal 10 personen betaalt € 3,- per persoon. Contact betalen op de startdag kan ook, maar kost € 1,- per persoon extra, te weten € 4,50 en € 4,-. Voorinschrijving is dus voordeliger! Voor diegene die aan de start willen betalen vragen we vriendelijk gepast contant te voldoen. Pinnen is eventueel mogelijk.

  Start tijden
  Maandag, dinsdag en woensdag:
  Tussen 18.15 en 18.45 uur voor de 3 en 5 km.
  Tussen 18.00 en 18.30 uur voor de 10 km.

  Donderdag:
  19.15 uur voor de 3 km.
  Tussen 18.45 en 19.00 uur voor de 5 km.
  Tussen 17.45 en 18.00 uur voor de 10 km.

  De start en finish is bij de Meulvliet aan de Zoekweg.

  Wisselbekers te winnen voor deelnemers en (sport)groep!
  Er zijn wisselbekers te winnen voor de leukste, meest herkenbare schooldeelnemers én de overige leukste origineelste herkenbare (sport) groep? De groep moet dan uit minimaal 10 personen bestaan. Durven jullie als vriendengroep, sportvereniging, buurtbewoners, collega’s van bedrijf of in een ander vorm van groep de uitdaging aan?

  Slotavond
  Op donderdag 16 september is de slotavond. De samenkomst is gepland op de Markt. Om 19.45 uur worden dan de winnaars van de wisselbekers bekend gemaakt. Daarna volgt de ‘intocht’ met muzikale medewerking van Koninklijke Muziekvereniging Concordia via de Molenvlietsestraat/Dijk naar de Meulvliet. Daar kan iedereen haar deelname verzilveren in een medaille.

  Stichting Tholen Sterk vraagt iedereen zich aan de geldende corona regels te houden. Denk aan en respecteer elkaar en geef elkaar de ruimte.

  Houd ook alvast zaterdagavond 30 oktober vrij in je agenda voor de lampionnenoptocht; op de dag dat Tholen 77 jaar vrijheid mag vieren.

  Vorig artikelRommelroute Tholen
  Volgend artikelHavenplein Festival Sint-Annaland