Accelerando’s Maximale Rommelmarkt

Datum: vrijdag, 27 april 2018

Tijd: van 10.00 tot 13.30 uur

Locatie: loodsen van de familie Geluk, Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland

MET PENDELBUS NAAR ROMMELMARKT; WEDEROM IN LOODSEN FAMILIE GELUK

Een ieder is van harte welkom op Accelerando’s Maximale Rommelmarkt. Deze organiseert de muziekvereniging traditiegetrouw op Koningsdag, vrijdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de loodsen van de familie Geluk, aan Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland. Een handige en gratis busverbinding, met opstapplaatsen op meerdere locaties in het dorp, brengt bezoekers waar ze zijn moeten.

Sinds vorig jaar is de rommelmarkt bij de familie Geluk. Een stukje verder weg, maar met volop parkeergelegenheid. Daarnaast rijdt er een gratis pendelbus! Tussen 9.30 en 14.00 uur kunnen bezoekers ieder half uur op en neer tussen het dorp en de Annavosdijkseweg.

Je vindt het op de rommelmarkt!
Accelerando’s Maximale Rommelmarkt biedt 1.500 vierkante meter boeken, speelgoed, serviesgoed, potten, pannen, elektronica, meubels en nog zoveel meer. De meer bijzondere en unieke stukken gaan onder de hamer tijdens het Verkoop met Opbod, zo rond 12.45 uur.

Over Boerencake, koffie en nog veel meer…
Even uitblazen tijdens de rommelmarkt? Dat kan op het uitgebreid terras. Overdekt, en bij mooi weer ook buiten in de zon. Een lekker bakje koffie of thee, een frisje, een koud biertje of glaasje wijn? Het is er allemaal. Ook aan de lekkere trek is gedacht. Geniet van de kakelverse oliebollen of een warme hamburger. Nieuw op de rommelmarkt is DeBesteBoerencake-wedstrijd! De winnaar daarvan wordt bekend gemaakt om 11.00 uur, bij het horecagedeelte. Dit wordt gedaan door een jury, bestaand uit bakker Wim Slager, boer Arne Geluk en dirigent Dick Verhoef. Deelnemen aan deze wedstrijd? Meld je dan aan via DeBesteBoerencake@fanfare-accelerando.nl.

Doe mee en win een diner voor twee!
Een klassieker op de rommelmarkt is het Rad van Avontuur, waar schitterende en smakelijke prijzen te winnen zijn! Wie is er nu nog nooit met zo’n overheerlijke slagroomtaart naar huis gegaan? Ook de enveloppenverkoop is zo’n gouwe ouwe. Dit jaar wederom met uitgebreide prijzentafel! Voor het eerst ook een loterij. Bezoekers krijgen bij iedere tien bestede euro’s op de rommelmarkt een lot. Daarmee maakt men onder andere kans op een diner voor twee! De trekking is om 13.30 uur. Men moet wel aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

Het is voorjaar, dus zet uw tuin in de bloemetjes!
Petunia’s. Afrikaantjes. Begonia’s. Vlijtige Liesjes. Tomatenplanten. En natuurlijk: Geraniums! Ook voor deze -en nog veel meer- planten en kruiden kan men terecht op Accelerando’s Maximale Rommelmarkt!

Een heerlijk zoete suikerspin…
Ook aan de kinderen is gedacht! Maak een ritje op één van de pony’s? Of lekker springen op het springkussen? Om daarna te genieten van zo’n heerlijk zoete suikerspin. Dat zal smaken!

Busje komt zo…
Moeite om er te komen? Geen probleem! De gratis pendelbus rijdt tussen 9.30 en 14.00 uur ieder half uur op en neer tussen het dorp en de Annavosdijkseweg.

De opstapplaatsen en tijden zijn:
Annahof:
bovenaan de trappen
Ieder heel en half uur

Wellevaete:
Vijf minuten over ieder heel en half uur

Bushalte aan de Bierensstraat:
Tien minuten over ieder heel en half uur

Accelerando’s Maximale Rommelmarkt
Tien minuten voor ieder heel en half uur

Genoeg te doen, zien, kopen, proeven en winnen, tijdens Accelerando’s Maximale Rommelmarkt! Al sinds 1976 dé ontmoetingsplaats op de ochtend van Koningsdag.
Een ieder is van harte welkom op vrijdag 27 april, van 10.00 tot 13.30 uur, in de loodsen van de familie Geluk, Annavosdijkseweg 2 te Sint-Annaland.