Home 8 september Mamacafé in Sint-Maartensdijk

  8 september Mamacafé in Sint-Maartensdijk

  381
  0
  Datum: woensdag, 8 september 2021
  Tijd: 00:00 - 00:00
  Locatie: OBS de Rieburch
  Agenda

  Op woensdag 8 september 2021, van 10.00 tot 11.00 uur, organiseert ‘Jij op Tholen’ van de gemeente Tholen weer een Mamacafé op de OBS de Rieburch in Sint-Maartensdijk. Het Mamacafé is een laagdrempelige manier voor ouders/opvoeders om in contact te komen met andere moeders, vaders en opvoeders om ervaringen te delen en elkaar tips te geven. Kinderen zijn ook van harte welkom.

  Vooraf aanmelden voor het Mamacafé is op dit moment nog verplicht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Angela van Oudenaarde via telefoonnummer 06-34196194 of stuur een e-mail naar angela.vanoudenaarde@tholen.nl.

  Over het Mamacafé
  Op ouders kan veel afkomen, zeker wanneer zij voor het eerst een kindje krijgen of hebben gekregen. Zij kunnen vragen hebben of onzeker zijn over de opvoeding van hun kind(eren). Het Mamacafé richt zich op (aanstaande) ouders/opvoeders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar binnen de gemeente Tholen. Ook ouders/opvoeders van oudere kinderen, opa’s, oma’s, oppasouders en andere verzorgers zijn van harte welkom.

  Meer informatie op https://jijoptholen.nl/mamacafe