Avondvierdaagse

Start datum: maandag, 3 juni 2019

Eind datum: donderdag, 6 juni 2019

Tijd: vanaf 18:15 uur

Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met dorpsgemeenschap Scherpenisse en muziekvereniging Euterpe de jaarlijkse avondvierdaagse.
Alle vier de avonden zijn er mooie routes uitgezet om te genieten van onze mooie polders bospaden en dijken in onze omgeving.

Om alles veilig te laten verlopen staan er op gevaarlijke oversteekplaatsen gediplomeerde verkeersregelaars om U veilig de weg over te laten steken. Ook is de EHBO aanwezig om hulp te bieden bij eventueel wandelletsel.

De startplaatsen in Sint Maartensdijk is op de Markt bij cafetaria het Hoekske en in Scherpenisse bij de Sassegrave in de Laban Deurloostraat.
Beide start- en finishlocaties zijn vanaf 18:15 uur open voor inschrijving en de starttijden van beide afstanden is tussen 18:30 uur en 18:45 uur.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 5 en 10 kilometer. Bovendien is er alleen in Sint Maartensdijk nog een afstand van 3 kilometer voor de allerkleinste beginnende wandelaars.
Het inschrijfgeld voor deze vier avonden is 4 euro met medaille en 2,50 euro zonder medaille.
Wilt U bij het inschrijven ook opgeven voor de hoeveelste keer U meeloopt.

De Oosterscheldestappers steunt met het organiseren van wandeltochten de Nederlandse Cystic Fibrosis(taaislijmziekte). Op donderdag de laatste avond staat Euterpe om 19:30 uur op de Markt om de wandelaars muzikaal en feestelijk binnen te halen.
Wanneer U niet in de gelegenheid bent om vier avonden mee te lopen is het geen probleem om er minder te lopen.

Voor vragen of informatie kunt U terecht op www.oosterscheldestappers.nl