Open Podium

Start datum: donderdag, 6 september 2018

Eind datum: zaterdag, 8 september 2018

Locatie: Sint Annaland en Zierikzee

Op 6 en 8 september 2018 biedt de Bibliotheek Oosterschelde een Open Podium aan personen en groepen die zichzelf graag willen presenteren met een aansprekende activiteit. Geef je op en promoot jezelf, je club of vereniging via een korte demonstratie of presentatie tijdens dit gratis Open Podium.

Open Podium
De Bibliotheek Oosterschelde wil lokale personen en bedrijven aan elkaar verbinden door onder andere het bieden van een Open Podium voor leuke, aansprekende activiteiten. Presenteer jezelf met een presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit. Een mooie gelegenheid om in het kort te laten zien wat jij te bieden hebt. Zelf zorg je voor benodigdheden en goede promotie van je activiteit. Uiteraard promoot de Bibliotheek dit Open Podium via haar website, social media en verspreiden van een persbericht.

Welke Bibliotheekvestigingen doen er mee?
Op donderdag 6 september, tussen 15.15-17.15 uur, is er een Open Podium in de Bibliotheek Sint Annaland. Op zaterdag 8 september is er een Open Podium in de vestiging Zierikzee (tussen 11.00-13.00 uur).

Inschrijven
Wil jij voor jezelf of je club of vereniging een eigen Podium creëren? Schrijf je dan in vóór 15 juli via www.bibliotheekoosterschelde.nl/openpodium. De Bibliotheek bepaalt of jouw presentatie geschikt is.

Meer informatie: www.bibliotheekoosterschelde.nl/openpodium