Home Nieuws Evenementen Tholen Sterk verplaatst naar 2021

Evenementen Tholen Sterk verplaatst naar 2021

591
0

Vanwege de huidige omstandigheden en maatregelen heeft Stichting Tholen Sterk, in deze verdrietige Corona periode, de ingrijpende beslissing moeten nemen om de Havendagen 2020 én bevrijdingsactiviteiten te verplaatsen naar 2021. Deze beslissing is in zorgvuldig overleg met de Gemeente Tholen genomen en bovenal uit respect voor onze bevolking.

Het bestuur van Tholen Sterk heeft daarom een nieuwe datum vastgesteld, namelijk van 2 tot en met 5 juni 2021. Zij stellen verder alles in het werk om het volledige programma te verplaatsen.

Binnen afzienbare tijd zullen Zij sponsors, deelnemers, vrijwilligers, leveranciers, scholen, touringcarmaatschappijen, etc etc  informeren.
Dit kost tijd en zij vragen uw begrip hiervoor.

Crowdfunding
Omdat het programma verplaatst wordt naar juni 2021, zullen ook het kampement, educatie en militaire rondritten verplaatst worden. Uw bijdrage aan de crowd funding wordt dus ook mee genomen naar volgend jaar.

Tickets artiestenavonden
Achter de schermen is er veel werk verzet en is het ons gelukt om het volledige artiesten programma te verplaatsen naar juni 2021.
De door u reeds aangeschafte tickets blijven geldig voor 2021.
Mocht dit onoverkomelijke problemen opleveren neem dan uiterlijk voor 1 mei 2020 contact met Tholen sterk via havendagen2020@tholensterk.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf + 16 =