En we noemen haar….’; Speeltuinvereniging op zoek naar naam

De oprichting van de Speeltuinvereniging in Tholen is bijna een feit. In de achterliggende periode is veel werk verzet. Niet altijd zichtbaar, maar het heeft er toe geleid dat binnen enkele weken de op te richten Speeltuinvereniging ingeschreven zal gaan worden in het handelsregister. Hoewel de Speeltuinvereniging dan nog zonder speeltuin opereert, wordt hiermee wel een stap in de goede richting gezet.

Realiseren speeltuin heeft draagvlak
De reacties die de verenging van diverse kanten heeft mogen ontvangen op eerdere berichtgeving in de lokale media zijn prachtig. Er wordt volop meegedacht over een locatie voor de nieuwe speeltuin en diverse mensen voorzien ons gevraagd en ongevraagd van advies. Inmiddels zijn er al afspraken in de maak met potentiele sponsoren voor de te realiseren speeltuin.

Binnenkort zal daarom een bijeenkomst worden gehouden voor belangstellenden en geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de plannen worden gepresenteerd en kunnen potentiele leden zich voorinschrijven als lid van de vereniging. Geïnteresseerden voor een (bestuurs)functie of andere taak bij de Speeltuinvereniging kunnen zich nog steeds melden via het e-mailadres stvtholen@solcon.nl. Natuurlijk staan ze ook open voor goede tips en ideeën.

Prijsvraag naam speeltuinvereniging
Een Speeltuinvereniging heeft natuurlijk een naam nodig. Alle inwoners van Tholen stad worden daarom opgeroepen namen te bedenken voor de Speeltuinvereniging. De leukste of origineelste naam wordt beloond met een leuke prijs. Namen en toelichting op de naam kunnen worden ingestuurd via het e-mailadres: stvtholen@solcon.nl. Doe mee!

Een gedachte over “En we noemen haar….’; Speeltuinvereniging op zoek naar naam

  1. Wat dacht U van -De SPEELTUIN –

    Ik kwam op het idee van het liedje,af en toe gaan pa en moe,met ons naar DE SPEELTUIN toe
    succes met het zoeken naar een leuke naam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =