Home Nieuws Eetcafé Oud-Kempen uit Stavenisse in actie voor Oekraïne

Eetcafé Oud-Kempen uit Stavenisse in actie voor Oekraïne

457
0

De vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne zorgen er ook bij Eetcafé Oud-Kempen in Stavenisse voor dat er niet stilgezeten wordt. Op donderdag 17 maart biedt het eetcafé een speciaal samengesteld menu aan om geld in te zamelen voor Oekraïne. De gehele dagopbrengst zal gedoneerd worden aan Stichting Metadidomi uit Sint-Annaland en het personeel komt vrijwillig werken om een steentje bij te dragen.

Het initiatief ontstond bij eigenaren James & Anja om het eetcafé één dag volledig in het teken te zetten van Oekraïne. Het personeel twijfelde geen moment en boden allemaal aan om vrijwillig te komen werken.

Het speciaal samengestelde menu is op 17 maart verkrijgbaar in het restaurant of kan worden thuisbezorgd op het gehele eiland Tholen. Het is van belang om vooraf een tafeltje te reserveren of de bestelling te plaatsen via tel. 0627-894034.

De opbrengst zal volledig naar Stichting Metadidomi uit Sint-Annaland gaan die zich in zet om noodhulp te verlenen in Oekraïne en aan gevluchte Oekraïners in omliggende landen. Oud-Kempen vindt het belangrijk om de handen in een te slaan met een lokale stichting op het eiland Tholen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

12 − elf =