Home Verkiezingen Eetcafé Oud-Kempen in actie voor Oekraïne was een groot succes

Eetcafé Oud-Kempen in actie voor Oekraïne was een groot succes

858
0

Donderdag 17 maart organiseerde Eetcafé Oud-Kempen uit Stavenisse een actiedag om een steentje bij te dragen aan Oekraïne.

Vanaf 17.00 uur stroomde het restaurant en de speciaal daarvoor opgezette tent geheel vol. De servetten, ballonnen en welkomstdrankjes waren geheel in de Oekraïense kleurenstelling, blauw met geel. Het speciale menu werd geserveerd met geel en blauwe mayonaise en zelfs het verrassingsdessert was in stijl.

De sfeer zat er goed in bij Eetcafe Oud-Kempen, maar ook thuis werd er meegedaan aan de succesvolle actie. Over heel het eiland Tholen werd er massaal een maaltijd besteld om de actie te ondersteunen.

Aan het einde van de avond wachtte het personeel en enkele overgebleven gasten gespannen op de uitkomst van de dagopbrengst. Op een speciaal gemaakte cheque werd het bedrag opgeschreven van maar liefst € 3794,-. Het prachtige bedrag wordt geschonken aan Stichting Metadidomi uit Sint-Annaland. Zij zetten zich in om noodhulp te verlenen in Oekraïne en aan gevluchte Oekraïners in omliggende landen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 − achttien =