Eerste paal in de grond van Centrumvoorziening Waterrijk Oesterdam

Centrumvoorziening kloppend hart van het park
Op donderdag 19 april om 14:30 uur zal symbolisch de eerste paal van de nieuwe Centrumvoorziening op Waterrijk Oesterdam de grond in gaan. Dit wordt gedaan door eigenaar Mike Verweij in aanwezigheid van onder andere de burgemeester van Tholen, Ger van de Velde-de Wilde en de Jurgen van Cutsem, CEO Roompot/ Largo. Op deze dag wordt ook de naam van het nieuwe restaurant bekend gemaakt.

Mike Verweij: “Ik ben trots op het feit dat we met veel regionale ondernemers werken, zoals Timek, DWT en Sprangers.” Hiermee werken we samen aan het nationaal en internationaal op de kaart zetten van Tholen.

Het centrumgebouw zal een bijzondere vorm krijgen: aan het centraal gelegen atrium zijn drie vleugels bevestigd, die in een stervorm om het centrum heen liggen. Mike Verweij: “Ons centrumgebouw zal ruimte bieden aan diverse horecagelegenheden, de receptie, een fietsverhuur, een vergaderruimte, sanitaire voorzieningen voor de luxe jachthaven, kantoren en wellness-faciliteiten. Daarnaast worden er vierendertig hotelappartementen gerealiseerd. Onze nieuwe centrumvoorziening zal het kloppend hart van het park worden.” Begin 2019 staat de opening gepland. Uiteraard zult u ruim voor deze opening al in de gelegenheid gesteld worden om voor evenementen en bedrijfsconferenties te boeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Remco Schuurbiers, email: remco@oesterdam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 7 =