Eerste paal Centrumvoorziening Waterrijk Oesterdam de grond in

Op donderdag 19 april ging symbolisch de eerste paal van de nieuwe Centrumvoorziening op Waterrijk Oesterdam de grond in. Dit werd gedaan door eigenaar Mike Verweij in aanwezigheid van onder andere de burgemeester van Tholen, Ger van de Velde-de Wilde en de Jurgen van Cutsem, CEO Roompot/ Largo. Op deze dag werd ook de naam van het nieuwe restaurant bekend gemaakt.

De naam is geworden:
,,Zink”

Mike Verweij zei eerder al trots te zijn op het feit dat er met veel regionale ondernemers gewerkt wordt, zoals Timek, DWT en Sprangers.” Hiermee werken we samen aan het nationaal en internationaal op de kaart zetten van Tholen.

Het centrumgebouw zal een bijzondere vorm krijgen: aan het centraal gelegen atrium zijn drie vleugels bevestigd, die in een stervorm om het centrum heen liggen. Mike Verweij: “Ons centrumgebouw zal ruimte bieden aan diverse horecagelegenheden, de receptie, een fietsverhuur, een vergaderruimte, sanitaire voorzieningen voor de luxe jachthaven, kantoren en wellness-faciliteiten. Daarnaast worden er vierendertig hotelappartementen gerealiseerd. De nieuwe centrumvoorziening zal het kloppend hart van het park worden.” Begin 2019 staat de opening gepland. Uiteraard zult u ruim voor deze opening al in de gelegenheid gesteld worden om voor evenementen en bedrijfsconferenties te boeken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Remco Schuurbiers, email: remco@oesterdam.nl

Met grote dank aan fotograaf Rien Burgers voor de foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 2 =