Een avondje Broadway, maar dan gewoon in de Meulvliet!

Muziek van topmusicals, een goed gevulde zaal en een top sfeer. Dat waren de ingrediënten voor de feestelijke en muzikale avond “Concordia in Musical”, verzorgt door het harmonie orkest van KMV Concordia uit Tholen. Afgelopen zaterdag konden ruim 300 bezoekers genieten van een avondje ‘Broadway’, maar dan gewoon in de Meulvliet!

De ene na de andere hit musical werd gespeeld door het harmonie orkest o.l.v. Marcel Hartendorp. Van The Lion King, Phantom of the Opera en Jesus Christ Superstar tot The Wizard of Oz, Les Misérables en Fame, alles kwam aan bod. Naast het harmonie orkest liet ook Kinderkoor Eigenwijs, o.l.v. Sanne de Hond en Berdi Pekelsma, van zich horen bij musicals zoals Annie en Ja Zuster, Nee Zuster. Met de Nederlandse versie van ‘It’s a Hard Knock Life’ lieten zij horen dat het maar een kleine stap is van de Meulvliet naar Broadway. Naast het kinderkoor zong ook gastsolist Kees van Dis mee met musicals als Porgy And Bess, Hamelen en Fiddler on the Roof. Van deze laatst genoemde musical zette hij het karakteristieke en theatrale nummer ‘If I Where a Rich Man’ fantastisch neer.

Na precies twee uur waren alle topmusicals de revue gepasseerd en viel het doek voor “Concordia in Musical”. Als toegift speelde Concordia nog eenmaal het nummer “Supercalifragilisticexpialidocious” van de musical Mary Poppins. Het publiek verliet al klappend en neuriënd de zaal.

De foto’s zijn gemaakt door: Corné de Rijke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × vier =