E-book spreekuur bibliotheek Sint-Annaland

Bibliotheek Sint Annaland heeft iedere donderdag een e-book spreekuur. De eerst volgende spreekuren in de maand februari zijn 2, 9, 16 en 23 februari van 16.00-17.00 uur. Kom gratis langs voor vragen omtrent e-books van de Bibliotheek zoals bijvoorbeeld het downloaden op de ereader, tablet of smartphone.

Lukt het maar niet om de e-books van de Bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken op het e-bookplatform? Of is er een andere vraag over het lenen van e-books of de apps van de Bibliotheek? Kom dan naar het e-book spreekuur in Sint Annaland voor een persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis. Het is handig een opgeladen e-reader, tablet of smartphone mee te nemen.

Met een Bibliotheekabonnement kan je zonder extra kosten e-books lenen. De uitgebreide collectie e-books zijn te lezen op een e-reader, smartphone, tablet of computer. Je maakt eenmalig een webaccount aan via bibliotheek.nl/ebooks. In de e-bookcollectie vind je duizenden titels: literaire romans, thrillers, kinderboeken, poëzie en natuurlijk non-fictie over bijvoorbeeld werk en studie, geschiedenis en politiek, mens en maatschappij.

Bibliotheek Sint Annaland is te vinden in de Schoolstraat nummer 34.
Iedere donderdag van 16.00-17.00 uur. Eerst volgende donderdagen in februari: 2, 9, 16 en 23 februari.
Er zijn ook e-book spreekuren in Tholen en Sint-Maartensdijk. Meer informatie is te vinden op: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =