Drukte van belang bij opening vernieuwde Aldi Tholen

klanten onder de indruk van vernieuwde Aldi Tholen.

Vrijdagochtend 13 april stonden de eerste klanten al om 07.45 uur, verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de ALDI-vestiging aan het Terreplein in Tholen.
Namens Aldi opende de heer Stolp officieel de winkel door het rode lint door te knippen. Vervolgens stroomden de nieuwsgierige klanten naar binnen, die direct verrast werden door de nieuwe huisstijl.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de vernieuwde opzet van de winkel. Vooral de presentatie van de vers artikelen werd door de klanten geprezen. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd.
“Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen drie uur krasten 400 klanten een prijs weg, van telefoons en koffiezetapparaten tot de hoofdprijs van 250 euro. “Wat een fantastische opening! Met deze verbouwing hebben we nu een nog mooiere winkel gekregen dan dat we hier in Tholen al hadden, met meer aandacht voor vers. Wij als team gaan ervoor zorgen dat we iedere dag –net als vandaag- onze klanten gaan verrassen met deze vernieuwde winkel”, aldus de heer Stolp, een trotse District Sales Manager van Aldi.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, verse klaargemaakte hapjes van ALDI-producten geproefd worden.

Nadruk op verse producten
In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, (vers afgebakken) brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs, goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

Fairtrade en biologisch
Duurzaamheid is belangrijk voor ALDI. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het
assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit
vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook
het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken
ALDI heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment.

Duurzaam
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Naast een duurzaam assortiment ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten.
Het complete filiaal wordt van nieuwe LED verlichting aan het plafond voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled.
De winkel aan het Terreplein 8 in Tholen beschikt over meer dan 190 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − 1 =