Home Advertentie Drie verschillende manieren om jaloezieën schoon te maken

Drie verschillende manieren om jaloezieën schoon te maken

1014
0

Jaloezieën zijn een sfeervolle vorm van raamdecoratie. Daarnaast hebben ze ook veel praktische voordelen, zoals het weren van de zon en het zorgen voor privacy. Maar hoe maakt u ze het beste schoon? Daar zijn verschillende manieren voor. Bent u benieuwd naar deze manieren? Lees dan verder en ontdek welke manier u het fijnste vindt!

Stofzuiger
Als u weinig tijd hebt om schoon te maken of er simpelweg niet zo veel zin in hebt, kunt u het beste kiezen voor de stofzuiger. Jaloezieën schoonmaken met behulp van de stofzuiger gaat namelijk erg snel. Als u begint met stofzuigen sluit u de lamellen. Om de lamellen niet te beschadigen, is het belangrijk dat u een opzetstuk op de stofzuiger plaatst. Als de lamellen gesloten zijn, kunt u gemakkelijk met de stofzuiger het stof wegnemen.

Plumeau
Om er zeker van te zijn dat al het stof weg is na de schoonmaakbeurt, kunt u beter schoonmaken met een plumeau. Met een plumeau kunt u tussen de lamellen schoonmaken, zo weet u zeker dat er geen stof achterblijft. Als de lamellen kwetsbaar zijn, is het belangrijk om op te passen. Het zou natuurlijk zonde zijn als ze beschadigen tijdens de schoonmaakbeurt.

Stofdoek
Als u de lamellen grondig wilt reinigen, kunt u het beste kiezen voor een vochtige doek. Het is verstandig om dit te doen na het afstoffen. Als u gebruik maakt van een vochtige doek weet u zeker dat alle vlekken verdwijnen.

Hebt u houten jaloezieën? Dan is het belangrijk om op te passen met vocht. Hout kan namelijk kromtrekken als het in contact komt met vocht. Wring de doek dus eerst goed uit, voordat u aan de slag gaat. Het is ook belangrijk om alleen natuurlijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Sommige schoonmaakmiddelen kunnen de verf aantasten, waardoor de lamellen beschadigen.

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie
Nu u weet hoe u de jaloezieën het beste schoon kunt maken, kunt u zelf aan de slag gaan! Voor accessoires of schoonmaakartikelen kunt u een kijkje nemen op de website van Raamdecoratiedeal. Naast jaloezieën bieden zij ook schoonmaakartikelen aan. Als u gebruik maakt van die artikelen, weet u zeker dat u de juiste artikelen gebruikt bij het schoonmaken van uw jaloezieën.

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie over raamdecoratie? Dan kunt u contact opnemen. Samen met een medewerker ontdekt u dan de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in