Drie personen gewond bij ongeval op de Philipsdam

Op de Philipsdam(N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland heeft woensdagmiddag rond 15:30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen vier voertuigen waarbij zeker drie personen gewond raakte. Bij de aanrijding waren twee bestelbusjes en twee personenauto’s betrokken.

Op het moment dat de melding bij de meldkamer binnenkwam was de exacte locatie van het ongeval niet helemaal duidelijk. Om die reden werden de hulpdiensten naar de N59 bij Nieuwerkerk gestuurd. Al vrij snel werd duidelijk de locatie niet de N59 bij Nieuwerkerk was, maar op de Philipsdam(N257) tussen Bruinisse en Sint Philipsland.

De brandweer van Sint-Philipsland en drie ambulances werden met spoed ter plaatse gestuurd, daarnaast werd ook de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen.
Het aanwezige ambulance personeel heeft met assistentie van de brandweer de inzittende, welke niet bekneld zaten, uit hun voertuigen gehaald. De drie personen die bij het ongeval gewond raakte zijn ter plaatse onderzocht en overgebracht naar het ziekenhuis.

Dor het ongeval was de hoofdrijbaan enige tijd afgesloten, hierdoor ontstond een flinke file. Al het verkeer moest tijdelijk over de parallelbaan. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De vier beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

De traumahelikopter uit Amsterdam is niet meer ter plaatse geweest.
Bron: 112markiezaten.nl

Meerdere gewonden bij aanrijding met vier voertuigen op de Philipsdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 14 =