Dreumes- en peutermuzieklessen beginnen weer!

Vanaf vrijdag 27 oktober beginnen de muzieklessen voor dreumesen en peuters. Bij Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen kan uw kind al op jonge leeftijd kennismaken met muziek.

Naast dat het ontzettend leuk is om muziek te maken, kan muziek ook een ondersteuning zijn in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Bekend is dat luisteren naar en het maken van muziek het concentratievermogen vergroot, de motoriek stimuleert en helpt bij het ontwikkelen van sociaal-emotionele vaardigheden. Tijdens de groepslessen leren de jonge muzikanten (en hun begeleiders) in een klein groepje spelenderwijs nieuwe liedjes, komen de kinderen in aanraking met verschillende instrumenten zoals slagwerkinstrumentjes en blaasinstrumenten en wordt er samen op vrolijke muziek bewogen.

De kinderen krijgen de kans om samen in een groep te zingen en muziek te maken. Er zijn twee verschillende groepen, namelijk Dreumesmuziek en Peutermuziek. Dreumesmuziek is voor kindjes van 1 jaar oud en zij komen samen met papa, mama, opa of oma op vrijdag van 9:30 uur tot 10:15 uur.

Peutermuziek is voor kindjes van 2 en 3 jaar oud en ook zij komen samen met papa, mama, opa of oma op vrijdag 10:30 uur tot 11:15 uur. De cursus bestaat uit een blok van 6 lessen (27 oktober, 3 november, 10 november, 17 november, 24 november en 1 december), een muziekles duurt drie kwartier en de kosten zijn €65,00.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Berdi Pekelsma: kindermuziek@concordia-tholen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + vijf =