De lokale omroep voor de gemeente Tholen, Stichting Lokale Omroep Tholen is financieel gedeeltelijk afhankelijk van overheidssubsidies, commercials van bedrijven uit de regio en adverteerders.

Om steeds vernieuwend te blijven, hebben wij deze steun heel hard nodig. Maar we willen meer doen voor onze radioluisteraars, voor onze kijkers die de berichten via tekst-tv volgen en voor de kijkers die – via de website of ons Youtube-kanaal – onze tv-uitzendingen volgen die wij maken van de Gemeenteraadsvergaderingen en de diverse gemeentelijke commissievergaderingen.

Het up-to-date houden van onze geautomatiseerde systemen is noodzakelijk om verzekerd te blijven van correct functionerende apparatuur, want dit kost veel geld en energie.

Steun ons dan ook en wordt donateur van Omroep Tholen voor slechts €10,00 per jaar (een hoger bedrag mag natuurlijk ook).

Hoe kunt u donateur worden van Omroep Tholen? Klik hier, vul uw gegevens in en doneer helemaal online, u hoeft dus géén mail of brief te sturen. Makkelijker kunnen wij het echt niet maken.

Vorig artikelBravis zet nieuwste ontwikkeling in tegen chronische zenuwpijn
Volgend artikelRavage na verkeersongeval op de Ten Ankerweg

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in