Home Nieuws Doe mee met “Jij op Tholen, Sport & Cultuur”

Doe mee met “Jij op Tholen, Sport & Cultuur”

936
0

Alle basisschoolkinderen uit de gemeente Tholen ontvangen in de Nationale Sportweek een vernieuwd kennismakingsboekje vol sport- en cultuuractiviteiten, samengesteld door de buurtsportcoaches van Jij Op Tholen. Voorheen beter bekend als Sjors Sportief. Samen met de verenigingen in de gemeente is er hard gewerkt om weer een gevuld boekje te krijgen waarin het sport & cultuur aanbod in de gemeente Tholen te vinden is. Ontdek jouw sport & cultuur met het vernieuwde Jij op Tholen boekje!

Dit boekje laat kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met sport- en cultuurverenigingen. En kunnen zo ontdekken of de sport en cultuurvereniging bij hem/ haar past.

Basisschoolkinderen vanaf groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf het uitbrengen van het boekje via www.jijoptholen.nl inschrijven. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om structureel aan de activiteiten deel te nemen.

Keuze genoeg voor sportievelingen en crea-bea’s
Dankzij de betrokkenheid van alle verenigingen is het weer een mooi boekje geworden! Kinderen kunnen meedoen met meer dan 50 activiteiten. Zo kan er worden ingeschreven voor sportieve activiteiten zoals; badminton, voetbal, paardrijden, scouting en nog veel meer!

Ook aan de crea-bea’s is gedacht in het boekje. Zij kunnen zich inschrijven voor activiteiten zoals; muziek, prentenboek maken, coole kunst en natuurlijk nog genoeg andere activiteiten.

Kortom voor iedereen zit er wel iets leuks tussen en is er keuze genoeg! Kinderen kunnen zich het hele jaar door inschrijven voor de activiteiten en kennismaken met de verenigingen.

Meer informatie
Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.jijoptholen.nl of stuur een e-mail naar jijoptholen@tholen.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in