Home Nieuws Doe mee met de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’

Doe mee met de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’

613
0

Gemeente Tholen organiseert samen met Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’ voor iedere kern in de gemeente. Inwoners die samen met hun buren de paden achter of tussen woningen of tuinen netjes (gaan) houden, kunnen zich aanmelden tot en met 30 april via meldpunt@sinkegroenzorg.nl.

Net als vorig jaar bestrijdt Sinke Onkruidbeheersing & Groenzorg B.V. uit Kruiningen dit jaar het onkruid in de gemeente Tholen. Het bestrijden van onkruid op straat gebeurt zonder chemische middelen, door middel van heet water, hete lucht, borstelen en vegen. Achter- en tussenpaden worden niet meegenomen in de onderhoudsrondes, daarom wordt inwoners gevraagd om de paden die achter of tussen woningen of tuinen liggen samen met buren netjes te houden. Om dit te stimuleren organiseren we ook dit jaar de wedstrijd ‘Het Schoonste Achterpad’ georganiseerd.

Prijsuitreiking
Tijdens de controlerondes in het groeiseizoen (mei – september) inspecteert Sinke Groenzorg de beeldkwaliteit van de deelnemende achter- en tussenpaden. In september 2023 wordt in iedere kern een winnaar van het schoonste achterpad bekendgemaakt. De winnaars ontvangen een tegoedbon van €40,00 die te besteden is bij de Welkoop in Tholen.

Gratis borstels voor inwoners
De machines van Sinke komen niet dicht langs gevels, heggen en schuttingen, daarom vragen we inwoners om een handje te helpen bij het verwijderen van onkruid. Hiervoor kunnen zij een gratis borstel aanvragen via meldpunt@sinkegroenzorg.nl of afhalen bij de mensen op de wagens van Sinke.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in