Home Nieuws Diverse voertuigen belanden in de sloot door gladheid

Diverse voertuigen belanden in de sloot door gladheid

613
0

Door gladde wegen zijn er op donderdag 13 december diverse voertuigen in de sloot beland. In Zeeland gebeurden er diverse ongevallen binnen korte tijd.

Op de Oesterdam bij Tholen raakten 3 bestuurders van de weg door gladheid. 1 van de bestuurders werd met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Een busje kwam rond 05:40 uur in een greppel terecht, een personenauto in de sloot. Rond 08:30 uur belandde een auto op zijn kop in de berm.

In de buurt van Sint-Annaland raakten 2 auto’s van de weg bij de Joanna Mariapolder. Om ongeveer 08:10 uur raakte een personenauto van de weg bij de kruising met de Oude Dijk en kwam via het fietspad in de sloot tot stilstand. Bij de Sluisweg reed een auto de dijk af en kwam op zijn zijkant terecht.

Tussen Tholen en Oud-Vossemeer kwam er ook een auto in de sloot terecht. Het incident gebeurde rond 06:30 uur op de Oud-Vossemeersedijk bij de kruising met de Groeneweg. De bestuurder raakte daarbij lichtgewond.

Op de Stavenisseweg ging het rond 8 uur mis. Een gedeelte van de weg werd tijdelijk afgesloten voor verkeer. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht nadat hij van de weg raakte en bijna in de sloot terecht kwam.

Alle voertuigen raakten beschadigd en zijn door bergingsbedrijven afgevoerd. De gemeente en de provincie doen er alles aan om de gladde wegen weer veilig te maken met strooiacties.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zes + negen =