Digitale ondersteuning voor mantelzorgers

Door de beperkingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen, ligt het ondersteuningsprogramma van Steunpunt Mantelzorg nagenoeg stil. Het Steunpunt Mantelzorg biedt daarom vanaf 1 december digitale ondersteuning.

Vanaf 1 december kunnen mantelzorgers in de gemeente Tholen gebruikmaken van een gratis digitaal aanbod. Via het digitale platform Buddie krijgen ze toegang tot praktische cursussen en handige informatie. Mantelzorgers die geregistreerd zijn bij de gemeente Tholen krijgen toegang tot deze pagina. Registreren kan via onze website.

Moeder aan de lijn

Op donderdag 3 december organiseren de gezamenlijke steunpunten in Zeeland een online ontmoeting voor de mantelzorgers. Iedereen die voor een ander zorgt kan aansluiten. Onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) kunnen de deelnemers, aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de lijn, met elkaar in gesprek  over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Aanmelden voor de online meet-up kan via de website www.moederaandelijn.nl/zeeland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − tien =