De ”Zeeuwse” Trein Model Ruilbeurs

Op zaterdag 3 maart 2018 wordt de “Zeeuwse Trein Model Ruilbeurs” voor de tweede maal dit jaar gehouden in het:

Congrescentrum “De Stenge ”
Stengeplein 1
Heinkenszand

Openingstijden: 10.00 tot 15.30 uur.

Op deze beurs zijn de belangrijkste, modeltrein schalen aanwezig zoals h0 (1:87) en N ( 1:160) en ook niet te vergeten nostalgische blikken treinen en auto’s in diverse schaalgroottes.
Op de beurs is ook aanwezig landschap aankleding voor modelbaan (bijvoorbeeld bomen en struiken).

Als u even wilt ontspannen, kunt u onder het genot van een kopje koffie op uw gemak een nieuwe treinenvideo/dvd te bekijken.

Het ligt voor de hand dat u in deze omgeving veel gelijkgestemde hobbyisten aantreft. Met hulp en advies van zoveel mede hobbyisten moet het zeker mogelijk zijn om uw droombaan ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Een combinatie van wat doorzettingsvermogen van uw kant en alle bij ons verkrijgbare modeltrein accessoires is het zeker mogelijk uw droombaan tot werkelijkheid te laten worden. Modeltreinen hobby is en blijft een hobby waar je nooit op uitgekeken raakt!!

Dat ruilen geen huilen hoeft te betekenen zal u op de beurs zeker duidelijk worden.
Op deze beurs zal de TESTTAFEL weer aanwezig zijn en wordt de mogelijkheid geboden om GRATIS locomotieven of wagons te testen.

Ondanks dat onze beurs een modeltreinbeurs is hebben we gemeend ook aan de wensen van modelauto liefhebbers tegemoet te komen. Deze modelauto’s zijn dan ook te kust en te keur in schaal 1:87 aanwezig en passen daardoor natuurlijk ook bij modeltreinen met schaal h0.

Op de beurs staan ook een tafel met Lego.
Voor nadere informatie kunt u bellen met Tel : 0113-220493.

De toegangsprijs is: Volwassenen :€1,50
Kinderen :€0,50

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 4 =