Home Nieuws De Zeeuwse Connectie geeft €225,- aan Zeeuwse examenkandidaten

De Zeeuwse Connectie geeft €225,- aan Zeeuwse examenkandidaten

1218
0

Zeeuwse examenkandidaten krijgen allemaal een cadeau van De Zeeuwse Connectie en Zeeuwse bedrijven.

Alle Zeeuwse jongeren die net hun diploma hebben behaald, of binnenkort behalen, krijgen een examen-cadeau van De Zeeuwse Connectie. Het Zeeuwse netwerk werkt hierbij samen met verschillende Zeeuwse partijen zoals Rico Moda, Bomont, Mariener, Alternate, YourSurprise, Rijschool Wolf, Festive, Omnium en meer. Daardoor is er voor iedereen die zich aanmeldt een bedrag beschikbaar dat besteed kan worden bij deze deelnemende bedrijven. Daarnaast worden er onder de deelnemers ook nog eens extra cadeaus verloot, zoals iPhone, Chromebook, game-computer, kleding, zonnebrillen en VIP-arrangementen.

Naast de cadeaus en extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden. Ze worden natuurlijk uitgenodigd voor de verschillende activiteiten van De Zeeuwse Connectie, maar het biedt nog een ander voordeel: via het platform van het netwerk kunnen Zeeuwse jongeren die gaan studeren makkelijk zelf in contact komen met andere Zeeuwen in dezelfde studentenstad. Bijvoorbeeld om af te spreken, woonruimte te delen of om te carpoolen.

“Jongeren zijn belangrijk voor Zeeland, de jeugd heeft immers de toekomst!” aldus Frederik Sinke van De Zeeuwse Connectie. “Zeeland biedt hele goede studiemogelijkheden, maar er zijn uiteraard ook elk jaar Zeeuwse jongeren die buiten de provincie verder gaan leren. Vanuit onze stichting zetten wij ons al 10 jaar in om deze Zeeuwen buiten Zeeland aangehaakt te houden. Daarom is het mooi om te zien hoe snel de deelnemende bedrijven aangaven om mee te willen doen. Zij zien ook hoe belangrijk het is om deze talenten niet uit het oog te verliezen. En daarnaast hebben deze jongelui voor hun harde werk natuurlijk ook gewoon wat leuks verdiend!” De actie loopt de hele zomer en het cadeau gebruiken kan het hele jaar, maar de extra prijzen worden alleen in de komende vier weken verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeau te claimen via www.zeeuwseconnectiekado.nl of www.zeeuwseconnectiecadeau.nl.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in