Home Nieuws De warmtescan kan worden aangevraagd tot 31 december 2020.

De warmtescan kan worden aangevraagd tot 31 december 2020.

577
0

De RRE helpt je om inzicht te krijgen in je energieverlies

Let op! De deadline voor de warmtescan is verlegd: deze kan worden aangevraagd tot 31 december 2020. Daarna sluit dit traject.

Wil je eerst weten of je veel energie zou kunnen besparen met isolerende maatregelen? Of heb je een al wat oudere woning en heb je geen idee of en hoe goed de woning is geïsoleerd? De RRE (Regeling Reductie Energieverbruik) helpt je graag bij het zetten van de eerste stap in de verduurzaming van je woning: inzicht in de noodzaak om je woning te verduurzamen.

Warmtescan
Een warmtescan of warmtefoto brengt in beeld op welke plekken warmte uit je woning lekt. Dit kan bijvoorbeeld bij kozijnen zijn, of bij de rand van het dak. Ook als de muren niet goed geïsoleerd zijn, of als dubbelglas lek is, is dit zichtbaar op het warmtebeeld. Zo kun je gericht maatregelen treffen om je woning energiezuiniger te maken. Het dichten van een kier kan al flink in de stookkosten schelen! Bij de scan krijg je ook een advies met oplossingen. De warmtescan wordt van buitenaf gemaakt, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Als het buiten goed koud is, hoeft de verwarming ook niet extra te worden gestookt. Meer informatie over de warmtescan en de veelgestelde vragen? Klik dan HIER.

Energiebesparing/CO2 reductie 
Er zijn 10.000 warmtescans beschikbaar binnen de subsidieperiode. Hiermee kunnen we samen een CO2-reductie van ca. 1700 ton realiseren (5% per woning).

Kosten en voorwaarden
De RRE stelt een bijdrage beschikbaar die volstaat voor een warmtescan van de voorgevel en bij een vrijstaande of hoekwoning ook van de zijgevel. Deze warmtescan is dus voor u volledig kosteloos. U kunt de basis warmtescan zelf uitbreiden naar een complete IR-scan, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. De voucher kan tot 31 december worden verzilverd. Voor een warmtescan zijn bepaalde klimatologische omstandigheden nodig, de scan kan pas later in het jaar (winter) worden uitgevoerd.

Vraag nu jouw RRE voucher aan voor een warmtescan

Klik hier om je aan te melden

Na de bevestiging van je aanvraag ontvang je meer (praktische) informatie.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

zeven − een =