De regiovertegenwoordigers van de Hersenstichting vragen uw hulp!

Van 29 januari t/m 3 februari wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte zijn de regiovertegenwoordigers van de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

Gezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen. De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. ‘Vermoeidheid’ is een verschijnsel waar bijna alle mensen met hersenletsel mee te maken krijgen. Vermoeidheid wordt meestal veroorzaakt door het letsel zelf. Ook mensen met hersenaandoeningen, zoals migraine of depressiviteit, kunnen met ernstige vermoeidheid te maken krijgen.

Met de collecteopbrengst kunnen we hersenaandoeningen bestrijden, zorg voor patiënten verbeteren en hersenen gezond houden. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Hier is veel geld voor nodig en daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. Helpt u ons mee? Opgeven kan via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-360 4816 of via www.hersenstichting.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =