Home Nieuws De brandweer is nog tot na middernacht bezig met nablussen

De brandweer is nog tot na middernacht bezig met nablussen

602
0

Als gevolg van de brand zijn roetdeeltjes en andere brandresten verspreid in de nabije omgeving. Trek handschoenen aan voordat je zichtbare brokstukken opraapt, raap het niet met blote handen op. Gooi het materiaal weg in de afvalcontainer of een vuilniszak voor restafval, tenzij de gemeente na de brand adviseert om deze bij het klein chemisch afval aan te bieden. Roetdeeltjes op auto’s, fietsen, tuinmeubelen etc. kun je schoonmaken met warm water en zeep.

Informeren inwoners naastgelegen woonwijk
Gemeente Tholen verspreidt vanavond (19 oktober) een brief onder de inwoners van de naastgelegen woonwijk (benedenwinds van de brand). In deze brief worden adviezen opgenomen wat te doen bij het aantreffen van roetdeeltjes en brandresten (zoals bovenstaand) of hoe te handelen bij rookschade. Ook wordt aangegeven waar u terecht kunt met aanvullende vragen naar aanleiding van deze brand.

Brandweer nog tot na middenacht bezig met nablussen
Brandweer is nog ruime tijd bezig met het nablussen. Hiervoor blijven twee blusvoertuigen en een waterwagen aanwezig. Om de laatste brandresten te bereiken moet worden gesloopt en dat kost tijd. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot na middernacht. Tijdens het nablussen kan rookoverlast ontstaan. Indien u last heeft van de rook, sluit dan ramen en deuren en schakel ventilatie uit.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

15 − zeven =