Home Nieuws Damoclesbeleid van toepassing op Geertruidaweg te Scherpenisse

Damoclesbeleid van toepassing op Geertruidaweg te Scherpenisse

941
2

Op 30 oktober 2018 heeft de politie een inval gedaan in een woning aan de Geertruidaweg 32 te Scherpenisse. Tijdens de inval op 30 oktober 2018 is er een aanzienlijke hoeveelheid hard- en softdrugs in de woning aangetroffen.

Er werden 129 XTC pillen aangetroffen die indicatief positief getest zijn op MDMA. Ook is uit indicatieve testen gebleken dat er 1 gram cocaïne en 54 gram heroïne aanwezig was in de woning. Tevens trof de politie 118,9 gram hennep aan.

Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde heeft op 26 november 2018 aangegeven voornemens te zijn de woning aan de Geertruidaweg 32 te Scherpenisse voor drie maanden te sluiten.

De burgemeester heeft op 9 januari 2019 definitief besloten om de woning aan de Geertruidaweg 32 te Scherpenisse voor drie maanden te sluiten.

2 Reacties

  1. Alcohol en tabak scoren hoog op de schaal van schadelijkheid voor de volksgezondheid en zijn daarmee relatief schadelijker dan veel andere soorten drugs. Dit blijkt uit een nieuwe risico-evaluatie van het RIVM, waarin 19 genotmiddelen zijn gerangschikt naar hun schadelijke karakter. Heroine en crack blijken samen met alcohol en tabak relatief het meest schadelijk te zijn.
    (Bron: RIVM)

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

3 × 1 =