Dag 1 Glazen Ei 2018

OP donderdag 29 maart werd om 16:00 uur de aftrap gegeven voor het Glazen Ei 16.00 uur wat begon met het opsluiten van de bewoners.

Het programma voor deze dag zag er als volgt uit:
13.00 uur: Casembrootschool glazen eieren versieren in combinatie met groep 7/8 Die Heenetrecht, Oud-Vossemeer
16.00 uur: Casembrootkoor, Enthousiast kinderkoor uit Sint Annaland welke de spits afbijt in dit Glazen Ei.
HAA.. in de maat., uit Oud Vossemeer, wil in eerste instantie jongeren kennis laten maken met muziek en het plezier van samen muziek maken laten ervaren.
18.30 uur: Demonstratie Dansschool House of Marqeez, geïnspireerd door “Markies”, is een dansschool dat zich richt op de liefde en passie voor dans.
19.00 uur: Meezingkoor Oor ons us. Het Thoolse meezingkoor is opgericht in 2007 en bestaat uit 32 leden. Het repertoire is Nederlandstalige muziek en met name meezingers.

Vanaf 20.00: Avondvullend: Toeval. Het Sint Annalandse Toeval is een 5-mans formatie uit Sint Annaland en brengt een mengeling van folk, Ierse en Zeeuwse liedjes ten gehore. Kenmerkend voor Toeval is de mooie samenzang en het verrassende repertoire en vooral het plezier waarmee muziek gemaakt wordt.
Rudy de Queljoe & Jan de Bruijn. Tijdens de openingsavond van het glazen ei 2018 kunnen we genieten van deze 2 topgitaristen!

21.00 uur: Walk in the night . (Anna Zorgt) Bijzondere avondwandeling van 5 kilometer loopt vanaf Havenzicht aan het Havenplein langs de haven, via de boulevard van Sint-Annaland en het buitendijkse fietspad en weer terug. De route wordt afgebakend met sfeer verhogende lichtbakens. Neem voor alle zekerheid zelf ook een zaklamp mee. Is wel zo handig en extra sfeervol. Voor slechts 3 euro krijg je een leuke activiteit georganiseerd.

Onze fotograaf Rien Burgers maakte diverse foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × twee =