Home Nieuws Concordia’s Sinterklaasliedjes concours

Concordia’s Sinterklaasliedjes concours

551
0


Afgelopen zaterdag 2 december verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige, muzikale feest.

De opleidingsorkesten, o.l.v. Jurgen Dijksma, en kinderkoor EigenWijs brachten bekende Sinterklaasliedjes ten gehore, met een verrassende swing. Het enthousiaste publiek, inclusief pieten, danste mee op de vrolijke tonen. De blokfluitleerlingen speelden samen met blokfluitjuf Meriam een mooi lied voor Sinterklaas.

Er ontstond even een misverstand toen Sinterklaas dacht dat er een muziekconcours was. Tot hun teleurstelling moest Meriam hen vertellen dat het concours al een week eerder had plaatsgevonden. Sint en zijn pieten waren een beetje in mineur. Gelukkig werd snel het grote Sinterklaasliedjes concours georganiseerd. Het resultaat was verbluffend: allemaal 8’en en 9’ens op zuiverheid, zangkwaliteit en het pepernotengehalte.

Na een uur vol muziek en gezelligheid vertrok Sinterklaas met zijn pieten om cadeautjes te bezorgen. Het was een geslaagde middag. Tot volgend jaar, Sinterklaasje!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in