Home Nieuws Commissaris Han Polman presenteert jaarverslag 2021

Commissaris Han Polman presenteert jaarverslag 2021

555
0

“Hoe normaal wordt bijzonder? Corona loopt als een soort ongekozen rode draad door het jaarverslag.” Dat schrijft de commissaris van de Koning in Zeeland, Han Polman, in het voorwoord van zijn Jaarverslag 2021 dat vandaag, woensdag 12 januari 2022, is gepubliceerd.

Want ondanks alles liep veel ook gewoon door – zij het soms net even anders dan normaal. “En ondanks alles waren er ook mooie momenten en werden er belangrijke beslissingen genomen”, schrijft Polman.

De commissaris staat in zijn jaarverslag onder meer stil bij de kracht van de regio, bij asielopvang en burgemeesterszaken. Daarnaast spreekt hij over klimaat en duurzaamheid en over de Four Freedoms Awards. Ook is er aandacht in het jaarverslag voor bijzondere ontmoetingen en onderscheidingen, en benadrukt Polman waarom het belangrijk is waakzaam te blijven als het gaat om ondermijning.

Tot slot blikt de commissaris kort vooruit naar het jaar dat komen gaat, met de gemeenteraadsverkiezingen en grote uitdagingen op het gebied van woningbouw, veiligheid, duurzaamheid en zorg. En dat Zeeland die alleen het hoofd kan bieden als er goed wordt samengewerkt tussen en met de overheden.

Lees hier het Jaarverslag CVDK 2021.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een × 2 =