De gemeente Tholen biedt jaarlijks, samen met de VGZ, een collectieve zorgverzekering aan voor inwoners met een laag inkomen. Vanaf 1 januari 2023 gaat het om inwoners die maximaal 130% van het sociaal minimum inkomen verdienen. De gemeente betaalt een gedeelte van de zorgverzekering. Aanvragen kan tot 12 december 2022 via www.gezondverzekerd.nl.

De gemeente biedt twee pakketten aan via de VGZ. De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en VGZ accepteert iedereen (zonder medische keuring). Inwoners kunnen altijd de zorg kiezen die bij hen past.

Meer informatie
Meer informatie over de premies en het maximaal inkomen (inclusief vakantietoeslag) op: https://www.tholen.nl/collectieve-zorgverzekering.
Voor vragen over de polis en de vergoedingen kan er gebeld worden naar VGZ Gemeentepakket via telefoonnummer 0900 – 77 99 771.
Voor vragen over de voorwaarden om te kunnen meedoen (inkomens- en vermogensgrens) kan er gebeld worden met de gemeente Tholen (tijdens kantooruren) via telefoonnummer 14 0166.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in