Home Nieuws Collecte Tholen Sterk

Collecte Tholen Sterk

754
0

De vrijwilligers van Stichting Tholen Sterk trekken van maandag 3 t/m zaterdag 8 februari in Tholen langs de deuren met een collecte voor hun ‘crowd funding’ actie.
Omdat de teller op ruim € 11.000,- (van de te behalen € 20.000,-) staat, hoopt de stichting op jouw gift maar doneren voor de ‘crowd funding’ kan ook nog steeds via de website: tholensterk.nl/doneer

Je kunt je donatie ook overschrijven naar bankrekeningnummer: NL77 RABO 0319 0403 99 t.n.v. Stichting Tholen Sterk. Vermeld dan bij “mededeling of omschrijving” jouw woonplaats.
De financiële actie is bedoeld om de organisatie van het kampement, educatie en de rondritten te bekostigen in kader van de viering van 75 jaar vrijheid.

Daarnaast zoekt de stichting in samenwerking met het Cultikoor Tholen, nog zangers en zangeressen voor het samengesteld bevrijdingskoor.
Tijdens de havendagen op zaterdag 6 juni zullen in de feesttent twee optredens van elk 40 minuten van het samengesteld bevrijdingskoor worden gegeven, met uiteraard repertoire en kleding van vroeger wat past bij het thema 75 jaar bevrijding.

Je kunt gratis meedoen en iedereen uit de gemeente Tholen is welkom! Om je voor te bereiden op het optreden zijn er 10 repetities ingepland op de dinsdagen van 20.00 t/m 21.00 uur in de Meulvliet in Tholen. De eerste repetitie zal eind maart plaatsvinden.

Aanmelden kan via:
↬ SMS / Whatsapp: 06-21 20 92 49 (Sylvia Salari)
vrijheidvieren@tholensterk.nl

Op dit moment zijn er meer dan 50 deelnemers.

Niks missen van alle voorbereidingen, het gehele programma, optredende artiesten, etc.
Volg Tholen Sterk via Facebook of Instagram.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in