Camping Stavenisse zoekt een Campingpastor (m/v)

Camping Stavenisse zoekt een Campingpastor (m/v) voor de periode van 14 juli 2018 t/m 28 juli 2018.

Had je al lang het verlangen om andere mensen te vertellen van de rijkdom die je zelf ontvangen hebt in je geloof in de Heere Jezus? En zocht je een kader waarin dat een plaats kan hebben?
Je bent een open persoon, kunt luisteren naar mensen en bent geïnteresseerd in hun verhalen. Je weet van Gods barmhartigheid en liefde voor mensen. Denk dan eens na over campingpastoraat!!

Dabar is een evangelisatieproject van de IZB. Gekaderd door de plaatselijke commissie van de PKN-kerken op Tholen wordt ieder jaar door een enthousiaste groep jongeren (6-8) samen met de campingpastor op de camping via activiteiten met kinderen, jongeren en volwassenen het goede nieuws van Jezus Christus verteld.

Je woont (evt. met je gezin) twee weken op de camping en maakt deel uit van het leven van de campinggasten. Velen zitten er al heel lang. Je maakt contact op de camping met mensen. Je ontmoet door de activiteiten mensen waar je een relatie mee opbouwt. Je gaat zondags voor in de campingdienst. Je organiseert in overleg zelf een activiteit. Voorafgaand aan de periode op camping geeft de IZB een toerusting.

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Roggeband.
Via e-mail: jrggbnd@gmail.com
Telefoon: 0166-600224/ 06-30103888

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + zestien =