Home Nieuws Buutvrij verrast door mooie opbrengst Nazomer motortoertocht Kiwanis

Buutvrij verrast door mooie opbrengst Nazomer motortoertocht Kiwanis

469
0

Afgelopen zaterdag werd alweer de 9e Nazomer motortoertocht gereden, georganiseerd door de Kiwanisclub Tholen.

De motortoertocht is inmiddels een traditie. Het mooie weer zorgde voor een mooi aantal rijders die rond half negen ’s morgens het terrein van Carrosseriebedrijf Elenbaas in Poortvliet verlieten voor een schitterende tocht richting de Belgische Kempen. ‘Een schitterende tocht, een perfecte organisatie’, waren reacties na afloop. Dat beloofd veel goeds voor het tweede lustrum volgend jaar.

Voor de rijders en aanhang was ter afsluiting een BBQ georganiseerd. Maar eerst was er aandacht voor de speeltuinvereniging Buutvrij. Het bestuur van de speeltuinvereniging zet zich alweer een aantal maanden in voor de realisatie van een grote speeltuin voor Tholen-stad. De samenwerking met de Kiwanisclub Tholen is een mooie stap voorwaarts in dit proces. Penningmeester Marieke Geluk van de speeltuinvereniging was dan ook blij verrast toen Marton Overbeeke het opgehaalde bedrag bekendmaakte. Een schitterend bedrag van vijftienhonderd Euro dat door rijders en sponsoren bijeengebracht werd. Een bedrag dat besteed zal worden aan een speeltoestel dat past bij de doelstelling van Kiwanis: leden uitdagen het beste uit zichzelf te halen voor de samenleving en de medemens. Het beoogde speeltoestel moet dan ook kinderen stimuleren grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. Een Pyramide klimtoren past daar goed bij.

De uitdaging is de top te bereiken, zelfstandig of met behulp van speelmaatjes. En natuurlijk daarna genieten van de prestatie! Dat konden de rijders ook na de bekendmaking; genieten van een goed verzorgde BBQ.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

18 − negen =