De buurtpreventie Meanderlaan/Oranjerie Tholen heeft haar preventieteams sterk uitgebreid. Het aantal deelnemers aan de teams uitgebreid van 24 deelnemers naar 48 deelnemers.
Naast de straten Meanderlaan, Oranjerie, Pergola en Rosarium zal de buurtpreventie voortaan ook surveilleren aan het Hertenkamp bij de rotonde en Jonkheer van Vredenburchlaan tot de Kuipersdreef.

Buurtpreventie Meanderlaan/Oranjerie zal de door haar te surveilleren buurt in de toekomst niet verder vergroten en roept de wijken zoals de Dreven, Buitenzorg, Stadszicht en andere op om zelf een buurtpreventie op te richten.
Met 48 deelnemers denkt de buurtpreventie Meanderlaan/Oranjerie dagelijks een team te kunnen laten surveilleren en dit op wisselende tijdstippen. Tevens zullen een aantal teams ’s nacht surveilleren.

Het aantal deelnemers aan de “buurtapp Meanderlaan + omgeving” is opgelopen naar 158, nagenoeg iedereen is aangesloten op de buurtapp. Deze buurtapp wordt alleen gebruik voor het melden van onraad of onheil.
Voor nadere informatie kunt u contacteren: Merein Jansen 06 175 696 69 of Anton van Oost 0166 60 4881

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in