BuurtAED voor de Ambachtenwijk in Tholen

De Ambachtenwijk in Tholen is volop in ontwikkeling. D

oor een groep enthousiaste buurtbewoners zijn stappen gezet om de naam ‘Tranendal’ te laten verdwijnen. Met al een aantal activiteiten achter de rug om bewoners elkaar beter te leren kennen en met tal van activiteiten in het vooruitzicht is de nieuwe naam ‘Ambachtenwijk’ een feit. Ambachtenwijk. Een wijk waarin gewerkt wordt aan een goed leefklimaat, een schone buurt en zorg voor elkaar. Daar kan natuurlijk een eigen BuurtAED niet ontbreken.

Ook Ruud Muijt draagt graag zijn steentje bij aan het leefbaar en gezond maken en houden van de Ambachtenwijk. Al een aantal jaren is hij als burgerhulpverlener aangesloten bij Hartslag.nu. Wanneer er sprake is van een mogelijke hartstilstand kan hij opgeroepen worden om eerste hulp te verlenen door te reanimeren. Op zulke momenten besef je de noodzaak van burgerhulpverleners en de beschikbaarheid van een AED.

Wist u dat de dichtstbijzijnde AED te vinden is in de Meanderlaan en dat daarmee de kans groot is dat deze AED niet op tijd beschikbaar is in de Ambachtenwijk? De eerste 4 tot 6 minuten de kans op overleven vele malen vergroot?

Steun daarom de actie Ambachtenwijk – 4 – BuurtAED!

Bron en meer informatie:
https://buurtaed.nl/nl/projects/buurtaed-voor-de-ambachtenwijk-4691-lw-tholen/plan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =