Home Nieuws Burgerpeiling en ondernemerspeiling online

Burgerpeiling en ondernemerspeiling online

689
0

Als gemeente wil je het beleid en de dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van je inwoners en de ondernemers die binnen je gemeente actief zijn. Dan is het wel belangrijk om te weten hoe zij denken over hun buurt, gemeente en de gemeentelijke dienstverlening. Om hier inzicht in te krijgen, voert de gemeente Tholen vanaf 2 tot en met 29 november 2021 een online burgerpeiling en een ondernemerspeiling uit.

Meedoen
Alle inwoners krijgen vanaf deze week een kaart in de brievenbus waarmee zij worden uitgenodigd de een online vragenlijst in te vullen via Burgerpeilingtholen.nl. Ondernemers worden apart benaderd met een brief en toegangscode, om hun mening te geven via de online vragenlijst OndernemerspeilingTholen.nl. Antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Wie geen internet heeft maar toch graag zijn of haar mening wil geven, kan contact opnemen met onderzoeksbureau Citisens voor het aanvragen van een papieren enquête. Citisens is bereikbaar op werkdagen tussen 10.00u en 17.00u via telefoonnummer 0800 – 75 75 755 (gratis). De vragenlijsten kunnen ingevuld worden tot 29 november a.s.

Praktische vragen
In de peilingen komen woon-, werk- en leefomgeving, de relatie tussen burger of ondernemer en gemeente, dienstverlening en zorg en welzijn aan bod in de vorm van praktische vragen. Wat vindt u van de voorzieningen van de gemeente? Hoe wordt het groen in uw buurt onderhouden? En waar loopt u in uw dagelijks leven tegenaan? Is er hulp als u dat nodig heeft? En betrekt de gemeente u voldoende bij plannen? De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om de dienstverlening van de gemeente verder te verbeteren. De gemeente voerde ook in 2019 een burger- en ondernemerspeiling uit onder haar inwoners.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 + een =