Burgemeester Sijbers praat ons weer bij.

Vanmiddag, 18 maart, was burgemeester Marleen Sijbers te gast bij Laban Hage en hij sprak met haar over diverse onderwerpen.

Helaas kwam Corona nog steeds ter sprake omdat de situatie in Nederland en ook in Zeeland nog zorgelijk te noemen is, met hoge bezettingen van ziekenhuizen en IC’s.

De burgemeester heeft gedurende de dag van de verkiezingen vele stembureau’s bezocht en trof daar heel veel enthousiaste stembureauleden aan. De uitslagen van Tholen waren net voor 24.00 uur gereed en konden o.a. door Omroep Tholen gepubliceerd worden.

Ondernemers (die op dit moment in zwaar weer verkeren) worden gewaarschuwd met de actie actie “Blijf Alert” voor criminelen die met fout geld willen investeren in het bedrijf. Bij twijfel kijk op de website www.hetccv.nl of bij Melding Misdaad Anoniem.

Vanaf 6 april worden de afvalcontainers gescand op de aanwezigheid van een tag met postcode en huisnummer. Geen tag betekent dat de container niet meer gelegd. Dus heeft uw container nog geen tag, bel per omgaande met het nummer 0900-4433333.

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 20 maart kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − 2 =