Home Nieuws Burgemeester Sijbers overhandigt het eerste exemplaar van het ‘Jij op Tholen, Sport...

Burgemeester Sijbers overhandigt het eerste exemplaar van het ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ boekje

829
0

Op donderdag 23 september om 09.00 uur overhandigt burgemeester Sijbers het eerste exemplaar van het ‘Jij op Tholen, Sport en Cultuur’ boekje aan de leerlingen van openbare basisschool Ter Tolne in Tholen.

Het boekje wordt ook dit jaar in samenwerking met Sport- en Cultuurimpuls door Jij op Tholen uitgegeven. In het boekje presenteren lokale sport- en cultuurverenigingen zich aan kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Kinderen kunnen bij de verenigingen een proefles volgen om te ontdekken wat er bij hen past.

Kennismaken met activiteiten en verenigingen
Basisscholen die aangesloten zijn bij het project krijgen een boekje uitgereikt voor hun leerlingen. Door kennismaking met verschillende activiteiten en verenigingen wil Jij op Tholen kinderen stimuleren te ontdekken wat er bij hen past, actiever te worden en zichzelf te ontplooien op het gebied van sport en cultuur. Door het boekje dragen sport- en cultuurverenigingen bij aan de leefbaarheid in de kern en kunnen zij nieuwe leden werven.

Aanmelden proeflessen
Vanaf 23 september 2021 kunnen kinderen zich aanmelden voor de proeflessen via jijoptholen.nl/SportCultuurImpuls. De eerste proeflessen starten op maandag 27 september 2021.

Meer informatie
Het boekje verschijnt ook digitaal op de website van Jij op Tholen. Neem bij algemene vragen over het project contact op via jijoptholen@tholen.nl of telefonisch via 140166. Voor specifieke vragen over de aangeboden activiteiten in het boekje kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 × 1 =